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投稿者 / 2015/07/30 / No comments

YOU ARE WHAT YOU EAT

For better health and for a better quality for life I think good food are important, at least for me. But that's not the whole reason for why I cook, the other reason is that I LOVE cooking. It's my other big passion apart from fashion. I try to eat as organic as possible, since I want to know what I cook and what I eat.

健康とより良い生活のため身体にいいものを食べないとダメだと思うの。それだけが料理する理由じゃなくて、実は料理はすごく好き。私のファッション以外のパッション、だからオーガニックなものをなるべく選んで、自分が何を作って何を食べてるかっていうのをちゃんと知った食生活をしたいよね。


Traditional Japanese food:
Nikujaga, natto with shiso and ume, rolled egg, rice, miso soup.

肉じゃが、紫蘇梅納豆、だし巻き卵、ごはん、みそ汁



Typical Japanese noodle dish for summer:
Cold noodles(somen) with tuna and tomato with homegrown shiso from my kitchen garden.
  
冷製ツナとトマトのそうめん。家庭栽培してる紫蘇でより夏っぽい風味に。


Karaage-don, miso soup.

唐揚げ丼、味噌汁。



Tarako spaghetti with shiso.

たらこスパゲッティ。紫蘇がポイント。


Hamburg with fried egg/salad/potato salad/rice/pumpkin potage

ハンバーグ目玉焼きのせ、キャベツ千切り、ポテトサラダ、ごはん、カボチャのポタージュ

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